2020-12-15 19:29:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) de ortaklığıyla, Birleşmiş Milletler’in 75. Kuruluş yıldönümü nedeniyle organize edilen etkinlikler kapsamında  'Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ konulu bir panel düzenlendi.

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç.Dr.Niğmet UZAL'ın koordinatörlüğünü yaptığı panel, Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. Oturumda BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri olan, Temiz Su ve Sanitasyon, Sorumlu Üretim ve Tüketim, İklim Eylemi gibi konular ele alındı.

Gerçekleştirilen panel, aynı zamanda üniversitemizde her dönem bir hafta uygulanmakta olan AGU-LFW (Ders Anlatımı Olmadan Öğretme ve Öğrenme Haftası) etkinliği olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe farklı ülkelerden katılan panelistlerin listesi aşağıda verilmiştir.

Panel Koordinatörü, Doç.Dr. Nigmet Uzal, AGÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü

Amal Nadifi, (Fas), Yüksek Lisans Öğrencisi, AGÜ Sürdürülebilir Kentsel Altyapı Mühendisliği Ana Bilim Dalı

Sedat Gülçimen (Türkiye), Araştırma Görevlisi, AGÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü ; Yüksek Lisans Öğrencisi, AGÜ Sürdürülebilir Kentsel Altyapı Mühendisliği Ana Bilim Dalı

Ghaith Khidrah (Suudi Arabistan) Lisans Öğrencisi, AGÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü