2022-07-18 14:45:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü lisans programı 7 dönem (3.5 yıl) üniversitede eğitim; ve son 1 dönem iş yeri deneyimi olarak şekillendirilmiştir. Öğrenciler, lisans öğrenimleri sırasında 4. sınıfın bahar yarıyılında aldıkları CE 404-Workplace Experience (İş Yeri Deneyimi) dersiyle tüm dönemi üniversite dışında inşaat sektörü kamu ve özel kuruluşlarında geçirmektedirler. Bu yaklaşım, mezuniyet öncesinde potansiyel iş sahalarında yer alarak mezuniyet sonrasında iş yeri deneyimi kazandıkları firmalarda veya diğer kuruluşlarda kariyerlerine devam etme olanaklarını arttırmaktadır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında İş Yeri Deneyimi dersini alan toplam 10 öğrencimizden 7'si deneyimlerini gerçekleştirdikleri firmalardan iş teklifi almışlardır.