2016-06-01 10:54:00

Abdullah Gül Üniversitesi öğrencilerinden İbrahim Altınok(EEM), İsmail berat farız(İM), Halil İbrahim çatak (MİM) ve Kürşat çelebi(END) Rönesans Holding’in yaratıcı ve özgün fikirlere sahip üniversiteli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje yarışmasına katıldılar. Öğrencilerimiz bu projede bir bina nasıl baştan aşağı oluşuyor bunun süreçleri nedir ve hangi şartların yerine getirilmesi gereklidir bunların hepsini yerine getirerek bir proje yaptılar. Edinilen bilgiye göre, proje için Ankara ili, Yukarı Ayrancı ilçesi, Portakal Çiçeği Sokak ve Pak Sokak kesişiminde bulunan bir alan üzerine bina tasarlandı ve dört kişiden oluşan bir grup ile bu projede, cephe ve çatı dizaynı, iş planlaması, şantiye organizasyonu, iş güvenliği sağlığı vb. bir bina için gerekli olan her şeyi hazırlandı.