2021-03-09 14:17:00

Eğitim dili ingilizce olan bölümümüz, öğrencilerimizin çeşitli programlarla yurtdışı tecrübesi edinmelerini teşvik etmektedir. Bu tecrübe onların kariyerlerini pozitif olarak etkileyecektir. Erasmus programı kapsamında Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Ana Eylemi ile yükseköğretim öğrenci ve personelinin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve bu kişilere yurt dışında mesleki gelişim fırsatları sunulması hedeflenmektedir. Bu bağlamda öğrenci hareketliliği ile üniversite öğrencilerinin yurtdışında bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görmeleri veya yurtdışında bir şirkette veya herhangi bir kurum/kuruluşta staj yapmaları sağlanmaktadır. Abdullah Gül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak öğrenci hareketliliği için ikili anlaşmamız olan üniversiteler arasına bir yeni eklenmiştir. İtalya'da bulunan University of Chieti Pescara'nın da eklenmesiyle, ikili anlaşmamız bulunan üniversite sayısı dörde çıkmıştır. Anlaşmamızın olduğu bütün üniversiteleri öğrenmek için Erasmus Koordinatörlüğü sayfamızı inceleyebilirsiniz.