2020-06-10 11:02:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Covid-19 sürecinde tüm derslerini ve sınavlarını uzaktan eğitimle kesintisiz ve başarılı bir şekilde sürdürdü.

Bu süreçte, İnşaat Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri de, CE 404-Workplace Experience dersi kapsamında hazırlamış oldukları sunumlarını çevrimiçi olarak gerçekleştirdiler.

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerinin dinlediği çevrimiçi sunumlarda, mezuniyet durumunda olan öğrencilerimiz bir dönem boyunca yaptıkları iş yeri deneyimi ve araştırma çalışmalarını dijital platformda sundular. Başarılı sunumları ile tüm 4. Sınıf öğrencilerimiz,  profesyonel mühendislik yaşamlarına hazır olduklarını gösterdiler.