2022-09-22 15:20:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) yeni gelen öğrenciler için geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen oryantasyon etkinliği kapsamında, İnşaat Mühendisliği Bölümü, hazırlık sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. 21 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte, AGÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Burak UZAL, bu yıl İngilizce hazırlık eğitimlerini alacak olan inşaat mühendisliği öğrencileriyle sohbet ederek, hem üniversite ve meslek hakkında bilgiler verdi, hem de öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Daha sonra öğrenciler, bölüm araştırma görevlileri eşliğinde inşaat mühendisliği ana bilim dallarına ait laboratuvarları gezerek, ilerleyen yıllarda yapacakları deneyler ve kullanacakları ekipmanlar hakkında bilgi alma imkânı buldular.